Ik heb een laadpas nodig waar kan ik deze aanvragen?
Klik hier om een nieuwe laadpas aan te vragen bij Vandebron
Klik hier om een nieuwe laadpas aan te vragen bij The New Motion

Ik ben mijn laadpas kwijt, waar kan ik een nieuwe laadpas aanvragen?
Klik hier om een nieuwe laadpas aan te vragen bij Vandebron
Klik hier om een nieuwe laadpas aan te vragen bij The New Motion

Belangrijk om te weten!

• Activeer je nieuwe laadpas minimaal 48 uur voor het eerste gebruik. Anders werkt deze niet!
  • Onderweg snel uw elektrische auto laden? Met de laadpas van een van onze gespecialiseerde partners kunt u bij nagenoeg ieder laadpunt in Nederland terecht. Download de app van NewMotion voor Apple of Android en download de app van Vandebron voor Apple of Android.
Heeft u het antwoord gevonden?